Kunstture med kunstforeningen

Roskilde Kommunes Kunstforening arrangerer 10 årlige guidede ture for medlemmer til kunstmuseer, arbejdende værksteder m.m.. I juni arrangerer vi en heldags sommerudflugt.

Kommende tur med Kunstforeningen

Juleturen går til København, hvor vi skal på en spændende gallerivandring med Camilla i Kødbyen

Tirsdag den 7. december 2021, kl. 16.00
(da gallerierne lukker kl. 18, kan vi desværre ikke gøre det senere)

Vi starter med at besøge Galleri Poulsen, derefter går vi til V1 Galleri og lige ved siden af Gether Centemporary, og vi slutter hos Galleri Bo Bjerggaard.

Vi mødes ved Galleri Poulsen, Staldgade 32, Kbh. V kl. 15:50. Turen varer 1 time og 45 minutter.

Hvis der er stemning for det, byder Kunstforeningen på et glas glögg efter gallerivandringen.

Der er plads til 25 personer.

Transport

Tag toget fra Roskilde 15:11 til København H – gå derefter til Staldgade, det tager et kvarter.

Tilmeld dig til kunstforeningens næste kunsttur

Indlæser formular

Jeg kan desværre ikke deltage alligevel i den kommende kunsttur

Indlæser formular

Tidligere arrangementer

Turgruppen

Turgruppen står for at arrangere kunstforeningens ca. 10 årlige events.

Turgruppens er Hanne Orup, Merete Hjort og Jytte Hvid Lorentzen.

Har du en god idé til en tur, kan du skrive til Kunstforeningen.

Kontakt Roskilde Kommunes Kunstforening