Lån et kunstværk

Depotkunst

Kommunen råder over en større samling kunst, som administreres af Kunstforeningen.

Kommunen ejer ca. 150 kunstværker, små og store, sort/hvide og med farver, desuden har vi også få skulpturer til udlån. Til dagligt enten hænger kunstværkerne rundt omkring i kontorer, gange, mødelokaler og på forskellige institutioner, eller er opbevaret i et depot på Rådhuset.

Kunstforeningen administrerer kommunens kunstsamling, hvilket vil sige, at vi holder styr på hvem, der låner værker til deres kontorer.

Fra 2013 år har Kunstforeningen journaliseret, vedligeholdt og forynget samlingen ved køb af nye værker.

Kom til fernisering af sommerkunst fra vores depot

Tirsdag den 26. juni kl. 15.30 i receptionen på Rådhuset.

Hele sommeren vil kunst fra depotet hænge i receptionen, så hvis du vil låne et kunstværk til din arbejdsplads, kan du komme forbi og se hvor mange forskellige kunstværker du har at vælge imellem.

Vil du låne et kunstværk til din arbejdsplads?

Kommunens medarbejdere kan låne et kunstværk. Er du interesseret, har du mulighed for at kigge i depotet.

Kontakt Hanne Orup, så kan I aftale hvornår du kan komme og tjekke depotet, og eventuelt låne et eller flere kunstværker.

Hanne Orup
Afdeling Kultur og Idræt